Termeni si conditii

Board.ro isi propune sa ofere o vizita cat mai sigura tuturor utilizatorilor si sa protejeze in acelasi timp integritatea si confidentialitatea informatiilor de pe site. In acest sens specialistii nostrii au elaborat o politica de termeni si conditii complexa, ce este expusa in randurile de mai jos.

Este important sa o studiati cu atentie deoarece o vom considera acceptata in orice moment in care veti vizita o alta pagina din site.

Este strict interzisa folosirea informatiilor in scop comercial, indiferent de modul in care se va realiza acest lucru (copiere, trunchiere, reformulare, reinterpretare, etc) si de mediul folosit (clasic sau electronic). Singurele exceptii admise sunt cele in care beneficiati de un acord scris din partea redactorului sef.

Informatiile pot fi folosite liber doar in scop personal.

Este important de stiut ca informatiile sunt doar de uz larg si nu sunt destinate pentru cazuri sau situatii particulare. In acest caz va recomandam sa va adresati specialistilor in domeniu, care va vor furniza informatii adaptate problemelor voastre.

Membrii echipei redactionale si administratorii site-ului nu isi asuma sub nicio forma raspunderea asupra informatiilor difuzate pe site si nici a veridicitatii acestora. Utilizatorii vor folosi aceste informatii pe propria raspundere si echipa noastra nu va putea fi trasa niciodata si in nicio situati la raspundere in momentul aparitiei unor eventuale daune.