Confidentialitate

Board.ro isi propune sa asigure o vizita cat mai confortabila si mai placuta tuturor utilizatorilor site-ului. Echipa noastra face eforturi deosebite pentru a asigura confidentialitatea si protejarea identitatii vizitatorilor si a elaborat in acest sens o politica de confidentialitate complexa.

Va rugam sa studiati cu atentie randurile de mai jos deoarece vom considera politica noastra acceptata in momentul in care veti vizita o alta sectiune a site-ului.

Board.ro foloseste fisiere de tip cookie ce sunt utilizate pentru a culege informatii cu caracter comercial. Acestea vor fi instalate in calculatorul vizitatorilor si ne vor oferi informatii despre timpul petrecut pe site-ul nostru, sectiunile de interes, timpul petrecut pe fiecare pagina in parte, tara de unde s-a efectuat vizita, tipul conexiunii la internet, etc.

Fisierele de tip cookie nu sunt pot culege nicio alta informatie personala din calculatoarele gazda.

Aceste informatii sunt stocate in servere special criptate din SUA si nu sunt accesibile unor terte persoane. Datele culese vor fi prelucrate si interpretate de echipa noastra de marketing pentru a ne imbunatati calitatea informatiilor de pe site si a diversifica gama acestora.

Utilizatorii pot refuza instalarea acestor fisiere printr-un refuz direct sau prin modificarea unor setari in browserul folosit, dar in acest caz isi vor asuma riscul de a avea erori in functionarea site-ului.